Rundvisninger og byvandring

Nogle af uddannelserne viser - både på Åbent Hus-dagen og eventuelt senere - rundt i deres daglige studiemiljøer. Det vil fremgå af skiltning på de enkelte stande, hvis der tilbydes rundvisning.
Du vil også kunne komme på byvandring i Aalborg og få mulighed for at se en studiebolig.

 

Kom med bag kulissen - Teknisk rundvisning i Nordkraft

Klokken 13.55 - 14.25 & 14.30 - 15.00, Kedelhallen, Nordkraft

Er du nysgerrig på, hvordan en uddannelse som Maskinmester, Installatør eller Energiteknolog, kan bruges i virkeligheden? MARTEC og UCN har sammen arrangeret to rundvisninger, som begge fortæller om livet bag facaden på to af Aalborgs store kraftcentre.

Den første rundvisning finder sted på Nordkraft kl. 13:55-14:25. Vi kommer med en tur bag kulisserne, og vi oplever hvordan det er, at få dette enorme kultur-kraftværk til at køre. Per Andersen er Driftsleder og vil sørge for en kompetent rundvisning. Mødested er UCNs stand.

Næste rundvisning finder sted på NAP Fjernvarmecentral kl. 14:30 – 15:00, som har til huse lige ved siden af Nordkraft. Rundvisningen vil blive varetaget af Carsten Tølbøl, som er Maskinmester på centralen. Mødested er på MARTECs stand.

Du kan tilmelde dig begge rundvisninger på enten UCNs stand eller på MARTECs stand som ligger ved indgangen overfor Azzurra. Men skynd dig – der er begrænsede pladser.    

 

Byvandring

I løbet af dagen inviterer StudyAalborg dig til guidet byvandring. Nuværende studerende tager dig med rundt i Aalborg midtby og viser dig studiemiljøet i Centrum. På turen får du også mulighed for at besøge en studiebolig og opleve de daglige boligrammer som studerende.

Byvandringen tager ca. 45. minutter. Mødested:

  • StudyAalborg’s stand i CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg          
  • Kl. 12.30 og kl. 13.30

Se ruten på nedenstående kort.

Stop: AAU Create/ Nordkraft – Musikkens hus - Utzon Center – Jomfru Ane Parken – Studenterhuset – (Algade gågade) – Biblioteket - Nordkraft /AAU Create.