Rundvisninger og byvandring

ÅBENT HUS AALBORG 2018 ER AFHOLDT.

SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN FREDAG DEN 1. MARTS 2019, HVOR VI IGEN AFHOLDER ÅBENT HUS AALBORG.

MERE INFORMATION OM ARRANGEMENTET OPDATERES PRIMO 2019. DU KAN FÅ EN IDÉ OM, HVAD DU KAN OPLEVE TIL ÅBENT HUS AALBORG 2019 VED AT LÆSE MERE PÅ DISSE SIDER.

Nogle af uddannelserne viser - både på Åbent Hus-dagen og eventuelt senere - rundt i deres daglige studiemiljøer. Det vil fremgå af skiltning på de enkelte stande, hvis der tilbydes rundvisning.

Du vil også kunne komme på byvandring i Aalborg og få mulighed for at se en studiebolig.

 

Kom med bag kulissen - Teknisk rundvisning i Nordkraft

Klokken 13.55 - 14.25 & 14.30 - 15.00, Kedelhallen, Nordkraft

Er du nysgerrig på, hvordan en uddannelse som maskinmester, installatør eller energiteknolog kan bruges i virkeligheden? MARTEC og UCN har arrangeret to rundvisninger i Nordkraft, som fortæller om livet bag facaden på to af Aalborgs store kraftcentre.

Den første rundvisning finder sted i Nordkraft kl. 13.55-14.25. Vi kommer med på en tur bag kulisserne og oplever, hvordan det er at få dette enorme kulturkraftværk til at køre. Per Andersen er driftsleder og vil sørge for en kompetent rundvisning. Mødested er UCN's stand.

Næste rundvisning finder sted på NAP Fjernvarmecentral kl. 14.30-15.00, som har til huse lige ved siden af Nordkraft. Rundvisningen vil blive varetaget af Carsten Tølbøl, som er maskinmester på centralen. Mødested er på MARTEC's stand.

Du skal tilmelde dig rundvisningerne i enten UCN's stand eller i MARTEC's stand. Begge stande er placeret ved siden af hinanden i den nordlige del af Nordkraft (ved restaurant Azzurra). Men skynd dig – der er begrænsede pladser. 

 

RUNDVISNINGER PÅ AAU'S UDDANNELSER I MIDTBYEN

Flere af uddannelserne, der til daglig har hjemme i Aalborg midtby, holder rundvisning. Uddannelserne informerer om eventuelle rundvisninger i deres stande i CREATE.

 

LABORATORIE-RUNDVISNING PÅ AAU I AALBORG ØST

Mange af AAU's ingeniør-, it- og sundhedsuddannelser har laboratoriefaciliteter i verdensklasse, og dem kan du opleve på rundvisningen. Bussen kører kl. 12.30 fra Rendsburggade mellem CREATE og First Hotel og er retur samme sted ca. kl. 15.45. Du kan høre mere om rundvisningen i standene.

Hvis du kører i egen bil, skal du møde op på Niels Jernes Vej 8A (9220 Aalborg Ø), hvor rundvisningen starter kl. 12.50.

 

BESØG UCN

UCN's fire campusser i Aalborg holder åbent for interesserede. Studerende står klar til at vise rundt, hvis du har lyst til at få en fornemmelse af studiemiljøet.

Der vil være guidede rundvisninger på hver campus hver time: Kl. 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 og 16.30. Tilmelding er ikke nødvendig. Find adresserne på ucn.dk eller kontakt UCN's studievejledere i Nordkraft eller CREATE.

Hvis du ikke kan nå forbi i dag, kan du også besøge UCN’s campusser, når UCN i Aalborg, Hjørring og Thisted holder åbent hus (på campus) senere i marts og igen i juni. Find datoer og adresser på ucn.dk.

 

Byvandring

StudyAalborg inviterer dig på guidet byvandring. På turen tager nuværende studerende dig med rundt i Aalborg midtby og viser dig studiemiljøet i centrum. Vi kommer forbi Studenterhuset, og du får mulighed for at se en studiebolig og opleve de daglige boligrammer for studerende i Aalborg. Der er afgang kl. 12.30 og igen kl. 13.30.

StudyAalborg.dk er Aalborg Kommunes portal til viden om studiebyen Aalborg. Her kan du få information om: Uddannelser, studieboliger, studiejobs samt sports-, fritids- og kulturtilbud i byen, og du kan blive opdateret på arrangementer med særlig fokus på dig som studerende. Du kan også møde os på facebook.

Byvandringen tager ca. 45 min.

MØDESTED: StudyAalborgs stand i CREATE

MØDETIDER: Kl. 12.30 + 13.30

Stop: AAU Create/ Nordkraft – Musikkens hus - Utzon Center – Jomfru Ane Parken – Studenterhuset – (Algade gågade) – Biblioteket - Nordkraft /AAU Create.